Profesorii prahoveni nu sunt uniti. Au demonstrat asta inca odata astazi cand ar fi trebuit sa intre cu totii in greva generala. Desi majoritatea cadrelor didactice au semnat ca vor face greva pe termen nelimitat astazi s-au razgandit si s-au prezentat la ore. Asa se face ca cea de-a treia proba a bacalaureatului nu a fost afectata. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Prahova au gasit inlocuitori pentru toti profesorii care faceau initial parte din comisiile de bacalaureat, dar care au optat pentru greva.
Pentru zilele urmatoare elevii de clasa a 12-a vor trebui sa fie examinati de alti 309 de profesori de limbi straine. Deocamdata nu se stie daca si cu cat vor fi platiti profesorii care fac parte din comisiile de bac.

Astazi, in timp ce unele scoli prahovene au fost inchise, in altele orarul elevilor s-a desfasurat normal. Au existat inca si cazuri in care doar o parte dintre profesorii unei institutii de invatamant s-au prezentat la cursuri. Situatia este la fel de incerta si pentru ziua de maine. Reprezentantii scolilor au obligatia de a-i informa pe elevi prin orice mijloace daca vor trebui sau nu sa vina la scoala.