Petrolul n-are amintiri placute de la Giurgiu, acolo unde pierdut o promovare, dar nimic din ceea ce a fost in trecut nu mai conteaza acum. Important este prezentul si, mai mult, meciul de maine le poate deschide un alt viitor „galben-albastrilor”.

Trupa lui Vivi Rachita are nevoie de un parcurs fara greseala in ultimele trei etape ale sezonului pentru a conta cu sanse mari in lupta pentru promovare, asa incat nu poate viza decat victoria in confruntarea de la Giurgiu. „Mergem sa castigam la Giurgiu, suntem obligati sa facem asta si, in acelasi timp, sa asteptam pasii gresiti ai contracandidatelor”, anunta Vivi Rachita imediat dupa victoria obtinuta in fata Gloriei Buzau, managerul general al „lupilor” pregatind in aceasta saptamana, asa cum o face de fiecare data, in amanunt confruntarea de pe terenul Dunarii. Problemele de lot au ramas aceleasi, in sensul in care jucatorii cu probleme medicale n-au putut fi recuperati, ba, mai mult, se poate spune ca s-au complicat putin, in conditiile in care doi dintre juniorii folositi constant in aceasta primvara, Constantin Stoica si Florin Plamada, sunt plecati la lotul national. „Ne-am obisnuit, deja, cu absentele unor jucatori, dar trebuie sa gasim solutii. Oricum, vor fi ceva modificari in formula de start”, a mai spus Vivi Rachita.

Petrolistii au intrat, de joi, in cantonamentul de la Crangul lui Bot, iar astazi dupa-amiaza vor face deplasarea spre Giurgiu. La meciul de maine si-a anuntat prezenta si un grup numeros de suporteri, ploiestenii find obligati, prin „bunavointa” amfitrionilor, sa plateasca 15 lei contravaloarea biletului de intrare la meci.

Televizata pe Sport.ro, intalnirea va incepe la ora 13.00 si va fi condusa de catre o brigada alcatuita din Sebastian Coltescu (Craiova) – Mircea Orbulet (Bucuresti) si Iulian Radu (Bucuresti). Observatori vor fi Gheorghe Moise (Bucuresti) si Nicolae Lupescu (Bucuresti).

www.fcpetrolul.ro