Echipa feminina de handbal a Clubului Sportiv Municipal Ploiesti a participat, la finalul saptamanii, la un turneu organizat de Federatia Romana in vederea unei eventuale promovari in Liga Nationala. Asta in cazul retragerii vreunei formatii care ar urma sa participe la editia 2010/2011 a competitiei respective.

Turneul s-a desfasurat la Targoviste, in Dambovita, iar la acesta au concurat echipele CSM Ploiesti, Rapid CFR Bucuresti si Stiinta Bacau.

Toate cele trei echipe au incheiat la egalitate de puncte, Stiinta Bacau avand cel mai bun golaveraj si situandu-se pe primul loc. Pozitia secunda a revenit formatiei CSM Ploiesti, iar Rapid CFR Bucuresti a ocupat ultimul loc.

Ramane de vazut, acum, daca vor exista retrageri din Liga Nationala, asa cum preconiza forul national, sau daca acest turneu a fost unul mai degraba amical. Totusi, presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, a mentionat si faptul ca ar exista posibilitatea extinderii numarului de echipe din Liga Nationala la 16.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti citi in editia tiparita a ziarului Prahova de maine, 31 mai.