Procurorii din cadrul DIICOT Ploiesti, insotiti de zeci de politisti si jandarmi, au descins in acesta dimineata in sase locatii din Prahova. Anchetatorii aveau informatii ca aici ii pot gasi pe capii unei retele de proxenetism, dar si pe tinerele exploatate sexual de acestia. 30 de persoane au fost aduse la sediul Parchetului pentru audieri, iar procurorii au pus sechestru pe sapte autoturisme de lux si trei imiobile. Vasile Constantin, zis Vampirul, are 39 de ani, este din comuna Cocorastii Colt si este liderul retelei. Se pare ca afacerea a fost pusa pe roate in 2006. Pana acum, cel putin 20 de tinere, printre care si minore, au fost obligate sa practice prostitutia. In acest fel, proxenetul a reusit sa obtina cel putin 250.000 de euro.

Vasile Constantin si locotenentii sai au fost astazi prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva. Proxenetul este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional, proxenetism, trafic de minori si spalare de bani.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.