Campionatele nationale de handbal au ajuns in faza finala, iar daca echipele prahovene nu se mai regasesc in competitie, in acest moment, arbitrii din judet continua sa avanseze in ierarhia nationala.
Dupa ce Romeo Stefan (arbitru international) a fost urmat de cuplul Vladimir Teglas/Andrei Vasilescu in lotul de Liga Nationala, in prezent si alte cupluri prahovene se inscriu pe aceeasi linie ascendenta. Astfel, la finalul saptamanii trecute, echipa formata din Liviu Ionita si Evelin Tanasescu a fost prezenta la turneul semifinal de juniori 3, care s-a desfasurat la Brasov.
Cei doi arbitrii ploiesteni au primit calificative bune din partea observatorilor Federatiei Romane de Handbal, Mariana Burca si Ion Grigoriu, cei care i-au si delegat la respectivul turneu.
Presedintele Comisiei Judetene de Arbitri, Vasile Tanasescu, este multumit de modul in care arbitrii prahoveni se prezinta, declarandu-ne: „Lucrurile merg din ce in ce mai bine. Avem cateva cupluri bine formate, iar acum vin din urma altele, care s-au descurcat bine, pana in prezent, la turneele la care au fost delegate. Acum, pentru viitorul lor conteaza seriozitatea si cat de mult sunt dispusi sa munceasca pentru a avansa”.
Petre APOSTOL