Circulatia si asa haotica din municipiul Ploiesti risca sa fie complet bulversata, dintr-un motiv care tine, din nou, de Primaria Ploiesti. Licitatia privind atribuirea contractului pentru serviciile de intretinere, reparatii si de imbunatatire a sistemelor de semaforizare din municipiul Ploiesti a fost contestata de catre firma Evo Tracking Ploiesti, una dintre societatile interesate de preluarea semaforizarii din intersectiile orasului. Motivul depunerii contestatiei la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a fost publicarea de informatii suplimentare la caietul de sarcini in afara termenului legal, contestatarul solicitand CNSC amanarea termenului de deschidere a ofertelor.
Drept urmare, ieri, consilierii locali au fost convocati intr-o sedinta extraordinara, prin care s-a aprobat, cu unanimitatea celor 18 alesi care au reusit sa se adune in timp util, atribuirea contractului prin negociere directa.
Insa viceprimarul Cristian Dumitru, presedintele de sedinta, nu a stiut sa ne lamureasca asupra datei la care va avea loc respectiva negociere directa, nici cate firme vor fi invitate la aceste negocieri.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti cititi in editia tiparita a ziarului Prahova de maine, 17 aprilie.