Prahovenii au sarbatorit Pastele intr-un climat de liniste. Este concluzia Politiei Prahova, care a scos pe strazi, in aceasta perioada, peste 1 000 de agenti care sa mentina ordinea si linistea publica.
Singurul domeniu in care politistii chiar au avut de lucru in aceasta perioada a fost cel rutier. Ca de obicei, multi soferi au incalcat regulile de circulatie, iar unii au comis chiar infractiuni la regimul legislatiei rutiere. In aceasta perioada, 26 de soferi au ramas fara permis de conducere si alti 20 nu vor mai putea scoate masinile din parcare pentru ca politistii le-au retras certificatele de inmatriculare.
Iar daca Politia Prahova caracterizeaza sarbatorile care tocmai s-au incheiat drept linistite si fara incidente, nu aceeasi este parerea politistilor comunitari din Ploiesti. Conform reprezentantilor acestei institutii, sarbatorile de Paste au fost unele agitate. Pozitia celor doua institutii despre acelasi subiect ne-ar putea face sa credem ca politistii si colegii lor comunitari traiesc si actioneaza in lumi paralele, nu in acelasi oras.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.