Politistii din Campina au documentat activitatea infractionala in cazul a cinci spargeri de locuinte si furtul a opt biciclete, reusind depistarea suspectilor. In urma investigatiilor, a rezultat ca principalul suspect a cinci furturi din locuinte, comise in perioada 23 februarie – 30 martie, in municipiul Campina, este un tanar de 31 de ani, din Bucuresti.

Pe 31 martie, sprijiniti de colegi din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si din cadrul Politiei municipiului Ploiesti, politistii campineni au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta suspectului, unde au fost gasite bunurile sustrase.
Din cercetarile politistilor a rezultat ca tanarul pleca din Bucuresti cu mijloace de transport in comun, iar in Campina se deplasa in scarile blocurilor din zona centrala, unde verifica diverse apartamente ai caror proprietarii erau plecati. Cu ajutorul unor instrumente confectionate artizanal, barbatul este suspectat ca rupea butucul yalei si patrundea in interiorul locuintei, de unde sustragea bani, bijuterii din aur, parfumuri, camere foto si video digitale.
Prejudiciul creat este in valoare de aproximativ 13.200 lei. S-a stabilit ca bunurile au fost comercializate, iar bijuteriile au fost amanetate in Bucuresti. Cercetarile continua in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.
Tot Poliţia din Câmpina i-a depistat pe Z. Adrian, de 24 de ani, din Cornu, N. I. de 16 ani, din comuna Poiana Câmpina, si pe G. Dumitru, de 47 de ani, din comuna Tinosu, suspecti de furtul a mai multor biciclete.