Ploiesti Industrial Parc este primul din judet si al doilea din tara care a obtinut licenta de furnizor de gaze naturale. Ea a fost emisa de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) in data de 11.02.2010 si a intrat in posesia conducerii Ploiesti Industrial Parc miercuri, 10.03.2010.

„Pentru obtinerea acestei licente, am facut eforturi de certificare ISO 9001 si vom incheia un contract cu o firma care va asigura mentenanta echipamentelor si instalatiilor din domeniul gazelor naturale. Licenta obtinuta in premiera de catre un parc industrial din judetul Prahova are ca obiectiv furnizarea gazelor naturale in conditii de siguranta si cu realizarea unor costuri in mod prudent”, a precizat directorul general al Ploiesti Industrial Parc, Fabioara Ionescu.

In acest moment, in Ploiesti Industrial Parc – care este cel mai mare din tara, cu cele mai bune rezultate si unul dintre cele mai atractive parcuri industriale din Romania – isi desfasoara activitatea 42 de companii, pentru care lucreaza peste 7.000 de angajati.

Unicul actionar al Ploiesti Industrial Parc este Consiliul Judetean Prahova.