Cele aproape 30 de societati comerciale care isi desfasoara activitatea in Parcul Industrial din incinta uzinei mecanice, trebuie sa primeasca, conform contractelor incheiate, apa, energie electrica si gaze. Nepasarea care a si inchis uzina de la Plopeni si a facut ca datoriile acesteia sa ajunga la peste 1000 de miliarde de lei vechi, a afectat si Parcul Industrial. Instalatiile vechi si uzate fac ca gazele si curentul sa se intrerupa periodic, defectand utilajele de productie ale firmelor. De o saptamana, nu mai sunt gaze deloc, iar activitatea societatilor a fost blocata, care au fost obligate sa trimita oamenii acasa.
Conducerea Parcului Industrial din Plopeni incearca sa medieze problemele dintre uzina si patronii fiermelor din parc. Prima victorie a fost astazi, cand furnizarea gazelor a fost preluata de catre Parcul Industrial. Furnizarea apei si a energiei electrice raman, insa, intrerupte.
Principalii vinovati de intreaga situatie, reprezentantii Uzinei Mecanice Plopeni nu au fost de gasit.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:30.