Cateva zeci de angajati ai Veolia Servicii pentru Mediu se aduna zilnic in curtea operatorului de salubritate si fac prezenta. Pentru inca doua saptamani de acum incolo, oamenii mai au serviciu. Apoi, viitorul este sumbru. In cursul lunii trecute, in urma unei intalniri intre primarul Andrei Volosevici si reprezentantii sindicalistilor de la Veolia, primaria Ploiesti a dat publicitatii un comunicat in care arata ca Volosevici i-a asigurat pe sindicalisti ca nu vor ramane fara loc de munca. „Va asigur ca vor exista doi operatori de salubritate care vor prelua toti angajatii Veolia, conform legilor aflate in vigoare in tara asta. Licitatia nu s-a tinut inca, iar societatea la care lucrati are o mare parte din vina”, a spus Andrei Volosevici.

Ulterior, pozitia autoritatilor locale in ceea ce priveste preluarea de catre Rosal a angajatilor fostului operator s-a schimbat radical.
In toata aceasca nebunie, cei care au cel mai mult de suferit sunt nevinovatii. Sunt aceia care vor sa munceasca, dar nu mai au unde. Iar cei care au fost deja angajati nu sunt deloc foarte fericiti, fiindca au contracte de munca pe perioada determinata, de doua luni.