La inceputul lunii martie, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova reuseau sa destructureze o retea specializata in furtul de produse petroliere din conductele magistrale de transport. Din grupul de 16 infractori, anchetatorii au reusit acum aproape doua luni sa bage dupa gratii 13 persoane. Ancheta procurorilor nu s-a incheiat atunci, insa, gasindu-l si pe cel care le-a oferit informatii importante infractorilor. Unul dintre jandarmii Gruparii Mobile, care asigura paza conductelor, le spunea hotilor cand sa actioneze si le punea la dispozitie chiar si planul retelelor. Astfel, hotii puteau incarca linistiti si o tona de titei pe minut.
In urma cu doua zile, barbatul a cazut in mainile anchetatorilor, care au strans suficiente probe impotriva lui pentru a-l aresta pentru 29 de zile, sub acuzatia de complicitate la furt calificat si divulgare de informatii nedestinate publicului.

Jandarmul lucreaza la Gruparea Mobila din 2005 si are 35 de ani.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.