Conform noilor criterii de acordare a biletelor de tratament balnear, in lunile iulie si august, pensionarii nu vor mai putea pleca la tratament. In plus, numarul biletelor disponibile s-a redus drastic fata de anii trecuti. Daca de la inceputul acestui an, peste 8.400 de pensionari au depus cereri la Casa de Pensii Prahova, pentru a pleca la tratament, pana acum, doar putini peste 900 au si reusit sa obtina ravnitele bilete.

Nemultumiti ca prind foarte greu un loc intr-o statiune balneoclimaterica, pensionarii bat drumul zilnic la Casa de Pensii. Cei mai multi spera sa prinda macar in tomna un bilet de tratament. In schimb, altii spun ca vor pleca in statiune pe cheltuiala proprie.
In luna aprilie, cel mai mare numar de bilete de tratament a fost alocat in statiuni cu profil cardiovascular si reumatic. Din cele 549 de bilete repartizate luna aceasta pensionarilor prahoveni, cele mai multe sunt la Covasna.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.