Azi au inceput negocierile intre comisia formata la nivelul Primariei Ploiesti si reprezentantii firmei Selas, care a asigurat pana in prezent functionarea sistemului de semaforizare in Ploiesti. De altfel, Selas a fost singura firma invitata la negocieri pentru incredintarea acestui contract. Dupa cateva ore de discutii, insa, nu s-a ajuns la niciun rezultat.
Maine dimineata va avea loc discutia finala intre comisia din Primarie si cei de la Selas si este posibil ca tot maine sa fie incheiat si contractul. Consiliul local Ploiesti a decis sa atribuie contractul pentru semaforizare prin negociere, pe motiv de situatie de urgenta.

Primaria nu poate organiza licitatie fiindca aceasta procedura a fost contestata de una dintre firmele interesate de preluarea contractului. De altfel, firmele interesate de contractul de semaforizare au si motive sa conteste aceasta licitatie, daca tinem cont ca pe sistemul electronic al achizitiilor publice primaria a publicat, la diferenta de doar o zi, doua seturi de clarificari continand raspunsuri complet diferite la aceleasi intrebari.