Dupa mai putin de patru zile de la internarea in stare grava la Spitalul de Urgenta din Ploiesti a politistului injunghiat de un betiv, pacientul a fost transferat de urgenta la Spitalul Floresca din Bucuresti. Starea agentului sef adjunct Gabriel Mihai s-a inrautatit brusc dupa operatia de la Ploiesti, iar semnele clinice aratau ca a facut septicemie. Ajuns la clinica din capitala, politistul a fost operat din nou, medicii de aici descoperind ca infectia interna a fost cauzata de faptul ca doctorii ploiesteni nu au descoperit la timp faptul ca intestinul barbatului era perforat de la lama cutitului. Conducerea DSP Prahova a cerut o ancheta interna la Spitalul de Urgenta, iar medicii sunt asteptati, maine, sa dea explicatii in fata inspectorilor sanitari.

De partea cealalta, reprezentantii Spitalului de Urgenta spun ca nu poate fi vorba de culpa medicala, ci de lipsa de timp pentru a interveni.
Familia politistului nu s-a decis inca daca va actiona in instanta Spitalul din Ploiesti.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.