O echipa ca a noastra nu se poate multumi cu putin!

Inainte de primul meci din retur pe teren propriu, asa cum ii sta bine unui club care se respecta, oficialii Petrolului Ploiesti au organizat o intalnire cu presa locala, pentru a preciza obiectivele stabilite pentru partea secunda a campionatului.
Intr-o atmosfera destinsa, Alexandru Crangu-presedintele Consiliului de Administratie, Vivi Rachita- manager si Octav Preda- responsabil marketing au punctat importanta pe care trebuie sa o aiba traditia acestui club in abordarea partidelor oficiale.
“Nu este posibil sa ne multumim cu putin. La Petrolul Ploiesti, toti jucatorii trebuie sa inteleaga faptul ca fiecare meci disputat trebuie castigat. Cu aceasta mentalitate vom aborda toate partidele oficiale. Tocmai de aceea, jucatorii care au gresit la Stejaru isi vor pierde locul in primul 11 si nu imi ramane decat sa sper ca aceia care vor primi sansa de a evolua din primul minut sa tina cu dintii de tricoul de titular. Cat priveste celelalte echipe din serie care lupta pentru promovare, nu ma intereseaza rezultatele lor decat dupa ce se incheie meciul nostru. Important este ca noi sa ne luam punctele puse in joc!”- a declarat Rachita.
Pentru ca echipa sa poata beneficia de sprijinul suporterilor si in retur, presedintele Alexandru Crangu a facut mari eforturi astfel incat arena “Ilie Oana” sa fie omologata de Federatia Romana de Fotbal, iar insistentele lui au dat roade: “ Chiar acum o jumatate de ora (n.n- ieri dimineata) comisia venita de la Federatia Romana de Fotbal ne-a confirmat faptul ca stadionul a fost omologat atat pentru acest retur, cat si pentru turul viitoarei editii de campionat. Am montat o tribuna mobila a carei inchiriere ne costa 1500 de euro pe meci, si am montat fotolii de ultima generatie in loje.Speram ca, din pretul biletelor, sa acoperim o parte dintre cheltuielile pe care le facem pentru organizarea meciurilor pe teren propriu”, a precizat Crangu.

Marian Pop- „out” pentru sase luni

Juniorul Petrolului, Marian Pop, transferat in aceasta iarna de la FCM Targu Mures, s-a accidentat in meciul disputat de gruparea ploiesteana la Stejaru, in prima runda a returului. Din pacate pentru el, accidentarea nu a fost una usoara, rezultatele testelor medicale confirmand faptul ca are ruptura la ligamentele incrucisate, ceea ce presupune o pauza fortata pe o perioada de 6 luni.”Imi pare foarte rau pentru Pop. Am sperat sa fie ceva mai putin grav, dar, din pacate, l-a pierdut pentru acest retur. Puneam mare baza pe el in atacul nostru”, a punctat Vivi Rachita.

Primarul si-a luat bilet !

Asa cum am precizat inca de ieri, in acest retur nu vor mai exista gratuitati pentru accesul la meciurile echipei Petrolul. Singurele exceptii vor fi facute in cazul fostelor glorii ale echipei ploiestene. In rest, toata lumea va fi obligata sa isi cumpere bilet pentru a avea acces pe stadion.
Primul care pare sa fi inteles mesajul transmis de conducerea clubului a fost primarul Andrei Volosevici, el cumparandu-si, deja, bilet de 10 ron la Tribuna I.
„Domnul primar si-a cumparat biletul la tribuna I, dar, in functie de timpul pe care il are va ajunge sau nu la meciul cu FC Snagov”, ne-a spus Vivi Rachita, managerul Petrolului fiind si consilierul primarului pe probleme de sport.

Avancronica partidei dintre Petrolul Ploiesti si FC Snagov, prima disputa oficiala pe stadionul „Ilie Oana”, din retur, o veti putea citi in numarul de maine al ziarului nostru.
Edi MOLDOVAN