Deputatul Mihai Apostolache nu este primul parlamentar de Prahova care a fost ales sub sigla unui partid si care, dupa alegeri, si-a schimbat optiunile politice. Pe lista traseistilor politici prahoveni se mai regasesc doi deputati si un senator. Cand vine vorba despre dezertari in actualul mandat parlamentar, cele mai mari pierderi le-a inregistrat PSD.
Mihai Apostolache este doar unul dintre cei trei deputati de Prahova alesi uninominal in noiembrie 2008 care si-au schimbat apartenenta politica de atunci si pana acum. Deputatul Cristian Burlacu, ales sub sigla PNL in colegiul Valea Prahovei, a plecat la PD-L.
Si deputatul PSD Razvan Turea a plecat din partid, alaturandu-se asa-numitului grup al independentilor, care recent au anuntat ca vor infiinta o noua formatiune politica. Si tot PSD a marcat o alta pierdere in momentul in care senatorul Sorin Chivu, membru cu state vechi in acest partid, a plecat la independenti.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.