Agitatie mare astazi, in padurea de langa Crangul lui Bot. Peste 150 de elevi, dar și padurari, au ieșit la plantat de copaci. Este luna padurii, iar reprezentantii Directiei Silvice Prahova și-au propus sa impadureasca 100 de hectare de teren din judet, pe care vor fi plantati peste 350.000 de stejari și frasini.

Actiunea de astazi marcheaza inceputul lunii padurii, in Prahova. Pana pe 15 aprilie, voluntarii, dar și angajatii Directiei Silvice, și-au propus sa populeze cu puieti de arbori, padurile imbatranite. Peste 150 de elevi de gimnaziu și liceu au vrut sa participe la plantarea copaceilor de stejar și frasin. Micutii au ascultat cu atentie indicatiile silvicultorilor și s-au pus pe treaba. Au promis ca vor reveni peste ani sa revada arborii pe care i-au plantat astazi.

Inainte ca terenul sa fie impadurit, s-a lucrat doua zile. Au fost taiati pomii batrani de peste 100 de ani, pentru a face loc puietilor. Abia peste 10 ani insa, crengutele puse astazi, in pamant, vor ajunge la maturitate.