Disperare mare printre ploiestenii care locuiesc pe strada Azuga. Dupa ce, la sfarsitul anului trecut, s-au bucurat ca dupa ani de asteptare, in sfarsit, drumul a fost reabilitat, oamenii s-au trezit zilele acestea ca nu pot intra cu masinile pe strada din cauza celor 80 de gropi sapate de constructori in asfaltul turnat in urma cu doar patru luni.

Strada Azuga, situata in cartierul din partea de sud a Ploiestiului a aratat, ani buni, exact ca o ulita. Ca atare, mare a fost bucuria localnicilor cand, dupa ani de asteptare, strada a fost reabilitata la sfarsitul anului trecut. Totul a fost bine timp de vreo patru luni pana zilele trecute, cand oamenii s-au trezit ca nu pot intra cu masina pe strada din cauza celor zecilor de gropi sapate de constructori in asfalt.
Daca oamenii stiu ca strada a fost sparta pentru a rezolva problemele cu canalizarea prost montata, primaria spune altceva.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.