Un filmulet cu doua eleve ale scolii Nicolae Simache, din Ploiesti, care se paruiesc in clasa si in curtea scolii, a fost postat pe internet.
Bataia dintre cele doua eleve de clasa a 7-a s-a petrecut luni, intr-una dintre pauze. Fetele s-au luat la cearta de la un penar, iar pana la pumni, picioare si injuraturi nu a fost decat un pas. Si pentru ca Nicol si Alexandra nu au terminat bataia inceputa in clasa, ele au continuat lupta si in curtea scolii unde au fost despartite de paznicul unitatii de invatamant.

Desi au trecut doua zile de la incident, conducerea scolii a aflat despre el astazi, de la presa. Directoarea scolii Nicolae Simache si diriginta fetelor au ramas socate cand au vizionat imaginile postate pe internet. Asa ca le-au cerut explicatii protagonistelor din film, dar si colegului lor care a inregistrat scena cu telefonul mobil si apoi a postat imaginile pe internet.

Diriginta celor doua fete batause si a baiatului care a facut public filmul a decis ca toti trei sa aiba nota scazuta la purtare. Baiatul are insa cel mai mult de suferit, va avea 4 la purtare si va fi eliminat timp de cinci zile de la cursuri.

Filmuletele au fost retrase, ulterior, de pe internet, insa cei care vor sa vada imagini pot urmari Stirile Prahova TV din aceasta seara, 3 martie, de la ora 20:30 sau 23:00.