In perioada 26-28 martie 2010, Politia Comunitara Ploiesti a asigurat masuri de mentinere a ordinii si linistii publice pe raza municipiului, cu prilejul desfasurarii mai multor evenimente.

Astfel, vineri, 26 martie 2010, cu ocazia manifestarii de protest organizata de catre Asociatia Judeteana a Pensionarilor Prahova, desfasurata in fata sediului Institutiei Prefectului Prahova, Politia Comunitara Ploiesti a indeplinit misiunea de a asigura buna desfasurare a acesteia, prin intermediul a 2 efective, formate dintrun echipaj auto si o patrula pedestra.

In data de 27 martie 2010, in intervalul orar 17:00-20.00, s-au asigurat masuri de ordine si liniste publica pe intreg traseul urmat de participantii la „Pelerinajul de Florii”, respectiv de la Biserica „Sfantul Pantelimon” pana la Biserica „Sfantul Andrei”. Procesiunea a fost organizata de catre Protoieria Ploiesti, iar institutia noastra a pus la dispozitia organizatorilor efective formate din 2 patrule pedestre si 1 echipaj auto.

Tot in cursul zilei de sambata, 27 martie 2010 Politia Comunitara Ploiesti a asigurat printrun efectiv de 6 agenti, ordinea si siguranta in interiorul Salii Sporturilor „Olimpia”, cu prilejul meciului de handbal feminin disputat intre echipele C.S.M. Ploiesti si C.S.M. Bucuresti.

Duminica, 28 martie 2010, incepand cu orele 13:00, un numar de 56 politisti comunitari au fost prezenti pentru asigurarea masurilor de ordine la meciul de fotbal dintre echipele SC FC Petrolul SA Ploiesti si CS FC Farul Constanta.