Dupa aproape trei luni de pauza, petrolistii sunt nerabdatori sa dispute primul meci oficial din 2010. „Galben-albastrii” vor debuta in retur sambata, pe terenul formatiei Sageata Stejaru, intr-un meci care se anunta a fi cat se poate de dificil pentru trupa lui Vivi Rachita.

„Suntem nerabdatori sa incepem, asteptam de foarte mult timp sa se incheie pauza si sa debutam in meciurile oficiale. Le-am spus jucatorilor ca am muncit prea mult in aceasta perioada si ar fi pacat sa nu culegem roadele”, spune Vivi Rachita, managerul „galben-albastrilor” reusind, in aceasta iarna, sa creeze la Ploiesti o echipa puternica, achizitiile realizate in ultimele luni ajutandu-l sa-si fortifice lotul de jucatori. Petrolistii sunt constienti ca-i asteapta un meci greu la Stejaru, in compania uneia dintre formatiile care a lasat o impresie frumoasa in prima parte a campionatului. „Stim ca la Stejaru se castiga foarte greu puncte. Vom intalni o echipa organizata, omogena, cu jucatori valorosi si cu un tehnician, Aurel Sunda, experimentat. Insa, asa cum ne-am propus la fiecare meci, vom merge si la Stejaru hotarati sa ne batem pentru victorie si sa castigam toate cele trei puncte puse in joc”, a adaugat Vivi Rachita.

Petrolistii, fara probleme de efectiv inaintea acestei confruntari, au efectuat, astazi, un antrenament la ora meciului, 13.00, iar maine, dupa sedinta de pregatire de dimineata, vor pleca spre Tulcea, acolo unde vor innopta inaintea partidei de sambata. Intalnirea dintre Sageata Stejaru si Petrolul Ploiesti va fi transmisa in direct de catre Sport.Ro si va fi condusa de catre o brigada formata din Dragos Istrate (Bucuresti) – Ionut Babadac (Alexandria) si Andrei Constantinescu (Bucuresti), arbitru de rezerva fiind Marius Bocaneala (Galati). Observatori au fost delegati Alexandru Crisan (Bucuresti) si Vasile Mihu (Constanta).

www.fcpetrolul.ro