Se incinge atmosfera intre democrat-liberali. Mai exact, intre Cristian Preda si Marian Jean Marinescu. Preda face referire pe blogul sau la aliantele colegului sau de partid cu personaje ca Gigi Becali si la relatia acestuia cu lumea afacerilor de provincie.
Europarlamentarul PD-L Cristian Preda pune sub semnul intrebarii modul de a face politica al lui Marian Jean Marinescu. Preda ii raspunde in acest fel colegului sau de partid, care l-a atacat in presa in urma cu cateva zile.
El il invita pe liderul grupului eurodeputatilor PD-L, Marian Jean Marinescu, sa discute sincer si onest.
“Daca mai e cineva care se indoieste de acest lucru, repet aici ceea ce am spus la debutul discutiei despre modernizarea PD-L: nu voi putea fi intimidat de gesturi inamicale”, scrie Cristian Preda.
Disputele dintre cei doi au aparut dupa ce Cristian Preda a anuntat ca, impreuna cu Monica Macovei, va face parte din Comisia PD-L pentru Statut.
Liderul eurodeputatilor PD-L a anuntat ca va propune un vot in cadrul grupului, astfel incat doar unul dintre cei doi sa faca parte din Comisia de modificarea a Statutului. Din aceasta comisie face parte si Marinescu, ca lider de grup, dar si un alt europarlamentar, Theodor Stolojan.