Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca la ora 13:15, in judetul Prahova, se executa lucrari de reparatii pe DN1, la kilometrul 95, in zona Lunca Cornului, pe sensul catre Brasov. Circulatia catre Brasov a fost deviata pe o banda a sensului opus. De ademenea, traficul catre Bucuresti se desfasoara doar pe o banda in zona respectiva. Se estimeaza ca lucrarile vor dura aproximativ o ora.

Politistii le recomanda conducatorilor auto sa reduca din timp viteza si sa respecte indicatiile pilotilor de trafic si semnalizatea rutiera temporara.
Dispeceratul de monitorizare a traficului de la Barcanesti a mai transmis ca pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti ceata reduce vizibilitatea sub 50 de metri.

In conditii de ceata densa, conducatorii auto sunt sfatuiti sa foloseasca luminile de ceata impreuna cu cele de intalnire, sa circule cu viteza redusa, sa mareasca distanta in mers intre autovehicule si sa se angajeze in depasire doar cand sunt siguri ca aceasta manevra se poate face in deplina siguranta.