Legati-va centurile ! Posibile turbulente

* CSU Asesoft – CS Otopeni, maine, ora 17, live pe TVR 3
Urasc cand aud asta intr-un avion! Din pacate, “zborurile” echipei Asesoft in Divizia A nu mai sunt unele “de croaziera”. Cu toate ca aeronava Asesoft se vrea una solida, vanturile venite de prin toate colturile tarii s-au intetit si vor sa o aduca la sol. Fortat. Lasand metaforele la o parte, ne asteapta un meci dificil si interesant cu CS Otopeni. O echipa a surprizelor, capabila sa invinga pe Medias pentru ca apoi sa piarda cu Oradea. Cu un lot valoros, echipa de langa aeroport vine la Ploiesti sa-si joace sansele si sa forteze un rezultat bun.

5 straini valorosi: Levar Seals (16 puncte pe meci, 2.9 pase decisive), Slobodan Popovic, Igor Mijajlovic, Kiril Pavlovski (6 recuperari) si Michael Jones. Dintre romani se remarca Andrei Mandache si Cristian Craciun, supliniti de Dragos Andrei si Marian Minea. Cu 12 victorii si 9 infrangeri, Otopeniul ocupa locul al optulea in clasament, avand si un meci mai putin disputat, cu U Mobitelco Cluj Napoca.
Oaspetii Asesoftului formeaza o echipa dinamica, capabila sa revina intr-un meci ca si pierdut la un moment dat. Seals, chiar daca nu mai este la fel de rapid si eficient ca in perioada de la Cluj, ramane principala gura de foc a sarbului Milan Nisic, secondat pe banca de fostul capitan al echipei, Eugen Ilie.
In vederea acestei partide, Vladimir Arnautovic are la dispozitie intreg lotul, chiar si tinerii Ionel Dodoc si Vlad Dogaru urmand sa se intoarca de la turneul de Divizia B, de la Galati.
Ionut GEORGESCU