Un echipaj de jandarmerie din cadrul Gruparii Mobile „Matei Basarab” Ploiesti a surprins, ieri, un barbat imediat dupa ce a sustras mai multe bunuri din incinta unei societati comerciale situata in zona de sud a orasului.

Gabriel R., de 31 de ani, din Ploiesti, a reusit sa patrunda in magazie dupa ce a sarit gardul imobilului aflat in vecinatatea societatii. Ajuns in interior, barbatul a sustras un numar de 67 de componente noi specifice instalatiilor sanitare si de gaze. La scurt timp, barbatul a parasit incinta societatii, folosind acelasi traseu, si s-a indreptat spre domiciliu. Pe strada Rudului, acesta a observat un echipaj al Jandarmeriei, fapt ce l-a determinat sa-si abandoneze bagajul si sa-si continue drumul. La solicitarea jandarmilor de a se legitima, barbatul a incercat sa fuga, insa a fost prins si imobilizat de jandarmi.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si inapoiat reprezentantului societatii, iar barbatul, impreuna cu actele de constatare intocmite de catre jandarmi, a fost predat organelor competente pentru continuarea cercetarilor.