CSU Asesoft vs. CS Otopeni 92-72

De ziua lui Vlad Dogaru, care a implinit 25 de ani, si sub privirile noului lider PSD, Victor Ponta, un sustinator fidel al campionilor, CSU Asesoft s-a impus, duminica, pe teren propriu, in duelul cu CS Otopeni. Elevii lui Nisic nu au avut resurse sa-i surprinda pe Virgil Carutasu & Co., lasand impresia ca nu si-au revenit inca dupa esecul cu CSM Oradea, din etapa trecuta.
Arnautovic a avut posibilitatea de a rula intreg lotul, declarandu-se multumit la final. Dupa aceasta repetitie, urmeaza derby-ul cu U Mobitelco Cluj Napoca, programat sambata, de la ora 17, in sala „Horia Demian”.
A fost un debut de partida echilibrat de Mandache si Jones, prin actiuni personale, CSU desprinzandu-se incet dar sigur. Rashard Griffith s-a tinut de cuvant si a fost Charles Oakley de la Asesoft, bagand frica in pivotii Otopeniului, Pavlovski si Craciun. „La Medias am pierdut in primul sfert fiindca ei ne-au luat in primire extrem de agresiv, iar noi am fost baieti buni. Nu le-am raspuns. Cand ne-am reamintit ca baschetul inseamna si sa te lupti, sa nu-ti lasi adversarul sa respire, erau deja 20 de puncte in favoarea lor. De acum, le promit suporterilor, dar si adversarilor, ca nu se vor mai marca puncte usoare de sub panoul nostru”, ne declara „Little Shaq” inainte de meci. Si s-a tinut de cuvant: 14 puncte, 5 recuperari, 2 capace.
Rand pe rand, toti componentii Asesoftului au iesit la rampa, neresimtindu-se scaderi de ritm in ciuda numeroaselor schimbari de jucatori si de asezari tactice. Diferenta a urcat la 20 de puncte si, din acel moment, CSU si-a permis sa faca spectacol pentru suporterii care vor intra in vacanta pentru o luna, echipa urmand sa joace patru meciuri in deplasare. Fanii si-au aplaudat pe rand favoritii, care le-au raspuns si i-au salutat la final.
Intoarsa in fotoliul de lider, gruparea ploiesteana vrea sa-si consolideze pozitia in clasament printr-o victorie in fata rivalilor de la U Mobitelco. Se anunta un duel interesant pe care il vom prefata si analiza in editiile noastre viitoare.
Asesoft: Blidaru (2p, 2pd); Ilic (11, 8rec); Szijarto (6, 4rec, 3mc, 1pd); Dogaru (1rec, 1pd); Hargrove (8); Burlacu (12, 3rec, 1capac); Cepulis (19, 3×3); Burleson (7, 7pd); Carutasu (13, 10rec); Griffith (14, 5rec); Dodoc; Kabengele.
Otopeni: Jones (17); Mandache (13); Mijajlovic (6); Dragos (2); Popovic (18); Seals (5); Pavlovski (9); Tibarna (2).
Ionut georgescu