Primarul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici, a intermediat astazi o serie de intalniri intre reprezentantii Uniunii Asociatiilor de Proprietari si reprezentanti ai societatilor Apa Nova, Dalkia si ai ADPP Ploiesti.
Scopul discutiilor l-a reprezentat aflarea problemelor concrete pe care le intampina asociatiile de proprietari din Ploiesti in relatia cu institutiile mai sus mentionate.
In ceea ce priveste Apa Nova, reprezentantii UAP au dorit sa discute problema tarifelor la apa menajera, s-au plans de majorarea tarifelor la apa potabila, de modul in care sunt citite contoarele de catre reprezentantii societatii comerciale si de repararea avariilor la conductele de apa.
In discutia cu reprezentantii Dalkia, sefii asociatiilor de proprietari s-au plans de faptul ca facturile pentru furnizarea agentului termic sunt foarte mari si de calitatea conductelor pe care se transporta agentul termic. Reprezentantii Dalkia i-au informat pe cei prezenti ca lucreaza la elaborarea unor abonamente de preluarea in exploatare a retelelor din interiorul blocului. In baza acestor abonamente, locatari urmeaza a plati o taxa lunara, iar angajatii operatorului de termoficare vor interveni ori de cate ori apare o avarie, fara ca asociatia de proprietari sa plateasca interventia.
La discutia cu domnul Dan Ionita, directorul ADPP Ploiesti, reprezentantii UAP au abordat teme legate de toaletarea arborilor, de amenajarea spatiilor verzi si de modernizarea locurilor de joaca pentru copii.
Primarul Andrei Volosevici intentioneaza sa organizeze lunar astfel de intalniri, astfel incat reprezentantii asociatiilor de proprietari sa poate lamuri rapid problemele intampina in desfasurarea activitatii lor.