Primaria municipiului Ploiesti, in colaborare cu Clubul Spotiv Municipal si Consiliul Local al Copiilor si Tinerilor organizeaza, in perioada 11-13 decembrie 2009 „Cupa Consiliului Local al Copiilor si Tinerilor Ploiesti”. Competitia se va desfasura la Sala „Leonard Doroftei” (jocurile in grupe) si la Sala Sporturilor Olimpia(jocurile finale).
CONDITII DE PARTICIPARE
– Echipa care nu este insotita de catre profesorul de educatie fizica si sport al liceului respectiv nu este primita in competitie.
– Participarea la competitie este admisa pe baza de tabele nominale cu elevii nascuti in anul 1990 si mai mici, stampila liceului, avizul medical ca elevul este apt pentru activitatea sportiva si buletinul de identitate.
CRITERII DE CALIFICARE
• Numarul de puncte acumulate.
• Jocul direct castigat.
• Golaverajul.
• Numarul de goluri marcate.
– La jocurile din serie, in caz de egalitate, se executa cate 3 lovituri de la 7 metri de catre fiecare echipa.
– Daca egalitatea persista dupa executarea celor trei lovituri de la 7 metri, se continua executarea loviturilor pana cand primul din cei 5 jucatori aflati in teren rateaza.
REGULI DE JOC
Fiecare echipa va fi alcatuita din 4 jucatori de camp si 1 portar.
Schimbarile se vor efectua ca la meciurile de handbal.
Echipele vor folosi echipamente de culori diferite pentru departajare.
Durata jocului:
– 2 reprize de cate 15 minute fiecare,
– pauza de 5 minute.
Daca un jucator primeste cartonasul rosu si este eliminat, echipa respectiva joaca in inferioritate numerica pana la sfarsitul jocului fara ca jucatorul sa fie inlocuit cu alta rezerva.
Jucatorul eliminat are voie sa faca parte din echipa care isi disputa urmatorul joc in grupa.
Mai multe informatii puteti gasi pe www.ploiesti.ro