Plecat pentru cateva zile in cantonamentul de la Saftica al echipei Dinamo Bucuresti, portarul Alexandru Iatan a revenit, de joi, in stagiul centralizat de pregatire al celor de la Astra Ploiesti, ce se desfasoara la Busteni.
Iatan a fost vazut la lucru de catre cei de la Dinamo, cateva zile, revenirea sa facandu-se la dorinta clubului ploiestean, care are, in acest moment, probleme la „acoperirea” acestui post. Asta pentru ca, noul venit, Chilom, s-a accidentat la meciul amical cu Chimia Brazi, singurele optiuni, in acest moment, pentru antrenorii Ion Moldovan si Gheorghe Nitu fiind Bogdan Miron si Daniel Popa. Sansele ca Iatan sa plece, din nou, la Dinamo sunt foarte mici, dar el va putea fi vazut la lucru de noul tehnician al „cainilor”, italianul Dario Bonetti chiar astazi, cu prilejul amicalului ce se va disputa in aceasta dimineata, la Saftica.
In paralel, conducerea cauta sa mai transfere un portar cu „CV”, care sa poata reprezenta o concurenta serioasa pentru Bogdan Miron, titularul din retur, al echipei din „9 Mai”.
n Olteanu, in probe la Astra
Jucatorul echipei Tricolorul Breaza, Mihai Olteanu, va sustine, astazi, probe de joc la formatia de prim esalon, Astra Ploiesti. Fotbalistul care apartine formatiei de Liga A Prahova, Caraimanul EuroAfrica Busteni, a evoluat in ultimul sezon la Tricolorul din Breaza, formatie care, la finele actualului sezon competitional, a promovat in cel de-al doilea esalon fotbalistic al tarii. A fost unul dintre titularii formatiei brezene, iar tehnicianul Florin Stancioiu l-a folosit pe banda stanga a apararii. La meciul de astazi cu Dinamo Bucuresti, joc care va fi gazduit de stadionul de la Saftica, in lotul ploiestenilor ar putea aparea si Sorin Stratila, fotbalist care apartine, de asemenea, de gruparea din Busteni, si care in campionatul trecut a aparat culorile echipei Steaua Bucuresti II, formatie care a promovat in Liga a II-a.
Marian DIMA,
Cristi DAMIAN