Chiar daca mai are de doi bani sperante pentru ca echipa sa mai evolueze si in viitorul sezon tot in Liga Nationala de handbal feminin, conducerea formatiei CSM Ploiesti cauta solutii pentru completarea lotului de jucatoare, serios diminuat numeric dupa plecarile numeroase care au survenit de la momentul incheierii campionatului anterior.
Cea mai mare problema pentru sefii formatiei ploiestene o reprezinta cooptarea in lotul echipei a cel putin doua jucatoare capabile sa acopere postul de portar. Practic, in acest moment, echipa CSM nu mai are niciun portar in lot, chiar daca in aceeasi perioada a anului trecut in lotul gruparii ploiestene se aflau nu mai putin de 4 portari: Alexandra Cazacu, Cristina Bobeica, Magda Savescu si Luana Seitan.
Din diferite motive, toate cele patru jucatoare au plecat de la CSM Ploiesti, conducatorii formatiei cautand acum solutii pentru achizitionarea unor portarite de valoare.
” Este o prioritate atat pentru noi cat si pentru antrenorul Gheorghe Ionescu. Suntem intr-o situatie inedita , dar usor-usor se va remedia si aceasta problema. In doua zile se vor prezenta la pregatiri cel putin doua portarite, dar nu va pot spune numele acestora. Oricum, ele au evoluat la echipe din Liga Nationala”, ne-a precizat directorul CSM Ploiesti, Gheorghe Pana.
O veste buna pentru echipa ploiesteana o reprezinta faptul ca Andreea Dospin, cea mai buna marcatoare a echipei in sezonul anterior, a ramas sub comanda antrenorului Gheorghe Ionescu, in ciuda zvonurilor aparute in aceasta saptamana in presa din Baia Mare, zvonuri care aduceau in discutie un eventual transfer al conducatoarei de joc de la CSM Ploiesti la echipa din Maramures.
In pregatiri, cu CSM Ploiesti, se afla o handbalista de la National Ramnicu Valcea, Raluca Nastase, ea putand evolua in postura de inter stanga, sansele cooptarii ei in lotul CSM-ului fiind considerabile.
Edi MOLDOVAN