Clubul Astra Ploiesti a stabilit care va fi pretul abonamentelor pentru sezonul de Liga I, 2009-2010, acestea urmand sa fie puse in vanzare de saptamana viitoare. Astfel, s-au stabilit trei categorii de preturi, pentru ca persoanele interesate sa-si asigure vizionarea celor 17 meciuri de pe teren propriu pe care Astra le va sustine in Liga I.
Cele mai ieftine abonamente vor costa 100 de lei si sunt destinate unor categorii speciale, precum pensionari, studenti si elevi, persoane care trebuie sa prezinte si un act doveditor al acestui statut, in momentul achizitionarii tichetului de intrare.
A doua categorie de abonamente costa 150 de lei, iar pentru ultima dintre ele, la tribuna 0, fiecare doritor trebuie sa scoata din buzunar 250 de lei. Fiecare abonat va primi, cu ocazia primului joc oficial, un obiect promotional cu insemnele clubului (esarfa sau tricou), functie de valoarea abonamentului cumparat. De remarcat ca, pentru achizitionarea abonamentelor, care vor fi in format electronic, pentru a permite accesul prin turnicheti, doritorii trebuie sa prezinte un act de identitate. Abonamentele se vor pune in vanzare la casa de bilete a stadionului „Astra”.