La reunirea lotului pe care-l va antrena, sezonul viitor, tehnicianul Valeriu Rachita, reunire programata in aceasta dupa-amiaza la arena “Ilie Oana” sunt asteptati, in afara jucatorilor de la Petrolul si cateva nume noi. Primul pe lista a fost Liviu Mihai, jucator pe care Rachita l-a mai antrenat si la FC Ploiesti, si care a jucat ultima data la FCM Targoviste. “LM-ul” apartine insa clubului Farul Constanta si nu se stie daca odata retrogradati in B, “marinarii” vor mai accepta imprumutul fotbalistului impresariat de Ionel Codoban la Ploiesti. Un alt nume nou, dar… vechi cand vine vorba despre Petrolul este cel al atacantului Sergiu Arnautu (foto). Fostul junior de la Kaproni si Petrolul, exclus din lot dupa ce a refuzat sa semneze contractul de senior cu SC FC, agreeaza sa lucreze cu Rachita si este asteptat la reunire. Arnautu a dat probe si la Sportul Studentesc in aceasta vara.
Desigur, in afara lor, cel putin doi fotbalisti aflati sub contract cu FC Ploiesti, viitoarea Astra, anume Cristi Vlad si Victoras Catarama sunt si ei doriti sub comanda lui Valeriu Rachita.
Onut, marea lovitura?
Criza financiara ce ameninta unele grupari de Liga I si Liga a II-a ar putea avea efecte benefice pentru lotul lui Valeriu Rachita. Astfel, in cazul in care raman fara angajamente la actualele lor cluburi, cel putin doi ex-petrolisti, Bogdan Onut – acum la Poli Iasi, si Marius Maldarasanu – ce evolueaza la FC Brasov, sunt asteptati cu bratele deschise inapoi pe “Ilie Oana”!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMondo Sport
Articolul următorDREPTUL LA OPINIE