Este posibil sa fie un document fabricat care sa intretina o anumita stare, este parerea liderul PSD Mircea Geoana cu privire la informatia potrivit careia Emil Boc ar fi rezerva democrat-liberalilor pentru candidatura la prezidentiale.
“Nu ma intereseaza prea tare acest tip de speculatii. Poate sa fie o intoxicare, poate sa fie un document fabricat pentru a putea sa intretina un anumit tip de mesaj pe piata publica romaneasca”, a declarat Mircea Geoana.
Liderul PSD nu se teme de concurenta. “Poate sa fie Boc, Basescu sau Antonescu. Dupa 4 ani si jumatate, in care dreapta a dominat scena politica romaneasca, lumea s-a lamurit ca nu poate sa conduca tara in vremuri bune, cu atat mai mult in vremuri grele. Este evident ca niciun candidat de dreapta nu are sanse sa castige prezidentialele in acest an”, a mai spus Geoana.
“Sa fie sanatosi sa desemneze pe cine vor. Am un licar ironic cand mi-aduc aminte de episodul lacrimogen din 2004″, a mai spus pesedistul.
“Este evident ca niciun candidat de dreapta nu are sanse sa castige prezidentialele in acest an”, a mai declarat presedintele PSD Mircea Geoana.