Dupa Traian Basescu, Mircea Geoana si principele Radu – care, in toamna, cu siguranta, vor suferi pentru palatul prezidential, alte doua nume se alatura celor trei pretendenti.

• Vadim Tudor si-a anuntat candidatura



Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, si-a anuntat candidatura la presedintie, iar pe Gigi Becali l-a propus ca prim-ministru, insa omul de afaceri a evitat sa dea un raspuns liderului partidului. “La alegerile urmatoare eu imi voi depune candidatura la presedintia Romaniei, iar pe domnul Becali il voi propune ca prim-ministru”, a spus presedintele PRM, in discursul sau rostit in incinta cinematografului “Victoria” din Iasi, cu ocazia unei intruniri electorale a organizatiei politice.
Declaratia lui Vadim Tudor a starnit doar un zambet din partea lui Gigi Becali care a evitat sa raspunda, in timpul alocutiunii sale, propunerii facute de presedintele PRM.

• Crin Antonescu – desemnat de PNL pentru prezidentiale

Candidatura lui Crin Antonescu la presedintie a fost validata sambata in cadrul Delegatiei Permanente a PNL de la Brasov. Ludovic Orban, prim-vicepresedinte al PNL, a anuntat ca Antonescu a primit votul de incredere al partidului. Cu 175 de voturi “pentru” si trei “impotriva”, Crin Antonescu a fost ales candidat al PNL in cursa pentru alegerile prezidentiale. “Practic, incepand de azi (n.r. – 9 mai), Crin Antonescu este candidatul oficial al PNL la functia de presedinte al Romaniei”, a punctat prim-vicepresedintele PNL. Delegatia Permanenta este forul statutar care desemneaza candidatul partidului la presedintie.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMONDOSPORT
Articolul următorCALENDARUL ZILEI