In Colegiul Vest Ploiesti,

S-a declansat actiunea “Un oras verde”

Mobilizare mare, ieri, in jurul pranzului in zona de Vest a Ploiestiului, pe strada Cosminelor. Reprezentantii PD-L au organizat o actiune de plantare de puieti la care au participat presedintele filialei judetene a partidului – Roberta Anastase, deputat al Colegiului Vest Ploiesti, cat si edilul municipiului, Andrei Volosevici. Imbracata in tinuta sport, presedinta Camerei Deputatilor, prin actiunea de ieri, a dorit sa le transmita ploiestenilor din colegiul in care aceasta a fost aleasa ca nu-si uita responsabilitatile, ba din contra, stie sa foloseasca si cazmaua, suficient pentru a planta copaci. „Activitatea din aceasta duminica reprezinta doar o prima etapa in actiunea pe care noi, reprezentantii PD-L ne-am dori ca sa insemne <>, si in acelasi timp, un oras curat – ne-a declarat Roberta Anastase. Astazi (n.n. ieri) in Colegiul Vest Ploiesti, unde eu sunt deputat se vor planta 1.000 de puieti, urmatoarea actiune pe care noi o vom organiza fiind aceea de curatenie. Speram ca aceasta sa inceapa inainte de Pasti.”
N. DUMITRESCU
***
La Magureni,

S-au plantat primii arbori ai unei viitoare paduri

Sambata, deputatul Gratiela Leocadia Gavrilescu din Colegiul nr. 3, impreuna cu primarul comunei Magureni, Gheorghe Iarca, si presedintele Filialei Prahova a PNL, Adrian Semcu, au plantat primii puieti de stejar dintre cei 1500, care vor fi plantati, in acest sfarsit de saptamana, la Magureni, prin Proiectul „Zona Verde”.
Actiunea a reunit peste 300 de voluntari din comuna (functionarii Primariei Magureni, elevi ai Scolii Nr.1, alti localnici), dar si elevi de la scolile Speciala si Nr. 1 din Filipestii de Targ.
Deputatul prahovean a exprimat opinia ca „astfel de semnale trebuie sa dea clasa politica a Romaniei europene ! O sa incerc sa plantez, aici, in fiecare an al mandatului meu de deputat, primavara si toamna, macar cate un copac. Sa dea Dumnezeu ca puietii sa prinda radacini, iar noi sa fim sanatosi, sa ne putem bucura vazandu-i crescand!”