Vanatorul sau arbitrul

Mugurel Draganescu este in centrul atentiei, dupa ce, saptamana trecuta,la meciul dintre Steaua si Poli Iasi, nu i-a dat “macar” un cartonas rosu lui Dorin Goian, care a confundat, pana s-a decis Lacatus sa-l scoata de pe teren, fotbalul cu o lupta din vremea lui Stefan cel Mare. Draganescu a avut ghinionul ca ultima etapa sa aduca in prim-plan greselile arbitrilor, asa ca el nu putea fi omis de pe lista acuzatilor.
Din pacate pentru el, Draganescu, altfel un tip respectabil, cu avantaje destule de partea sa, pentru ca nu este usor sa fii sef peste un domeniu de vanatoare aflat la mai putin de doua ore de mers, fata de Bucuresti si de “vanatorii” din Federatia Romana de specialitate si invitatii ei, acesta nu a stiut sa gestioneze greseala facuta. S-a apucat sa se scuze, spunand ca “nu-si inchipuie cum nu a vazut ultimul fault al lui Goian si, cand l-a vazut acasa, la televizor, si-a dat seama de greseala imensa facuta”.
Desi era la numai cativa metri de “killer-ul” Goian, Draganescu spune ca nu a vazut, ceea ce, pentru un arbitru ce spera la statutul de central FIFA, este inadmisibil! Cum pe Mugurel nu-l poate judeca decat Comisia Centrala a Arbitrilor, o astfel de declaratie publica nu-si avea locul, pentru ca, oricum, in fata celor de la CCA nu te poti duce cantand “pusca si cureaua lata, ce arbitru eram odata”.
Marian DIMA

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEUROPAREREA MEA
Articolul următorCALENDARUL ZILEI