Miercuri dupa amiaza, primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, si avocatii clubului Petrolul Ploiesti – presedintele CA, Florin Bercea, nu a mai venit la intalnire – a avut loc o noua runda de discutii in perspectiva preluarii echipei de catre municipalitate.
La aceasta runda de negocieri au mai participat Vivi Rachita- consilierul pe probleme de sport al primarului si Octav Preda, aceasta din urma avand calitatea de reprezentant al suporterilor.
Dupa o ora si jumatate de discutii aprinse nu s-a stabilit nici de aceasta data nimic concret. Pentru prima data, insa, primarul Volosevici, in declaratia sa, a aratat ca preluarea echipei nu reprezinta, cel putin in acest moment, o certitudine.
“Negociem, discutam, incercam sa intelegem, sau sa ne intelegem unii pe altii. Asta e situatia la ora actuala, nu pot da mai multe detalii, pentru ca, asa cum am discutat si am picat de acord, nu vom vorbi despre detalii foarte mult. Eu o sa-mi fac insa datoria ca, la finalul negocierilor, fie ca preluam, fie ca nu preluam echipa, sa punem pe tapet toate discutiile. De acum doua sedinte, conform unui acord intre cele doua parti, acestea au fost inregistrate. Este, bineinteles un punct fierbinte legat de drepturile federative ale jucatorilor. Si aici este o problema pe care n-as vrea sa o expun, pentru ca vreau sa-mi tin promisiunea: nu vreau sa intru in detalii vizavi de acest lucru. Am avut o intalnire la care a participat mult mai multa lume, se pare ca, intr-un fel, lucrurile s-au modificat si incercam sa tinem si noi pasul cu aceste modificari”- a declarat Volosevici.
Atitudinea primarului pare a fi una justa, din moment ce modalitatile privind preluarea echipei, a lotului de jucatori si mentinerea drepturilor federative ale fotbalistilor de catre actualul proprietar nu sunt deloc clare.
In aceasta situatie, edilul sef al Ploiestiului da dovada de cumpatare si nu se hazardeaza in declaratii fara acoperire.
Sigur, asta nu-i incalzeste cu nimic pe acei suporteri care ar vrea ca Petrolul Ploiesti sa fie echipa municipalitatii inca de …ieri, daca s-ar putea.
Edi MOLDOVAN

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEUROPAREREA MEA
Articolul următorFolclorul autentic, incotro ?