Echipa de Liga C Prahova, Spartacus Filipestii de Targ, a reusit sa transfere, in aceasta iarna, trei jucatori cu experienta, fotbalisti care au cochetat, de-a lungul carierei, cu grupari din esaloanele superioare ale fotbalului romanesc.
Astfel, patronul-jucator al formatiei, Adrian Modrisan, a reusit sa-i aduca pe Marian Moise, Marian Rohat si Octavian Carbujaru, cu care spera ca, din sezonul viitor, echipa pe care o prezideaza sa promoveze in Liga B Prahova. Moise a jucat pe prima scena a fotbalului autohton la Petrolul Ploiesti, dar are la activ si multe meciuri in esalonul secund.
Rohat a evoluat pentru Astra Ploiesti, in divizia A, fiind, de asemenea, fost fotbalist la echipele Metalul Plopeni, Rulmentul Alexandria sau CSM Medgidia.
La randul sau, Carbujaru a jucat pentru Rulmentul Alexandria, de asemenea in Liga a II-a.
De pregatirea echipei Spartacus Filipestii de Targ se ocupa fostul fundas dreapta al defunctei Metalul Filipestii de Targ, in perioada cand aceasta facea legea in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii. Cu siguranta, cu cei trei in echipa, micuta echipa din Filipesti se va impune legea in aceasta serie, si chiar daca se afla la 9 puncte de primul loc se anunta una dintre principalele favorite la promovare.
Cristi DAMIAN

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMONDOSPORT
Articolul următorCALENDARUL ZILEI