Astazi, licitatii pentru inchirieri de spatii excedentare

Municipalitatea ploiesteana organizeaza, astazi, mai multe licitatii cu strigare pentru inchirierea unor spatii excedentare existente in unitatile de invatamant de stat. La ora 11 – la Scoala “Emil Palade” – un spatiu de 4 mp pentru activitatea de comert, la ora 11.30 – Scoala “Nicolae Simache” – un spatiu in incinta unitatii, pentru activitatea de invatamant, la ora 12,00 – la Scoala “H.M. Berthelot – inchirierea salii de sport, pentru activitati sportive.

Se pregateste documentatia pentru curatenia municipiului

Administratia ploiesteana a inceput, deja, intocmirea caietului de sarcini in vederea pregatirii licitatiei, din aceasta toamna, pentru atribuirea activitatii de salubritate. Informatia a fost facuta publica, ieri, de catre Razvan Lungu – directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiesti, care a anuntat ca, desi contractul cu actualul operator de salubritate Veolia – servicii pentru mediu expira in luna septembrie a.c., documentatia trebuie pregatita, din timp. In acest context, directorul RASP a mai mentionat ca viziunea municipalitatii ploiestene in ceea ce priveste activitatea de salubritate nu exclude posibilitatea incheierii de contracte cu mai multi operatori, la licitatie putandu-se inscrie inclusiv Veolia.

Ornamentele de Craciun, demontate pana de Martisor

Reprezentantii administratiei locale ploiestene promit ca ornamentele si ghirlandele insirate in Ploiesti, dinainte de Sarbatoarea Craciunului, care se vad si astazi, pe strazi, vor fi demontate pana la inceputul lunii martie. Motivatia pentru aceasta intarziere a fost aceea ca reprezentantii firmei Luxten au fost ocupati, in ultima perioada, cu inlocuirea mai multor sute de corpuri de iluminat arse.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEUROPAREREA MEA
Articolul următorIn Germania,