Noutate

Multescu s-a apucat de impresariat

Fostul portar de la Astra si Petrolul, Catalin Multescu (foto), are o noua indeletnicire. Dupa ce in tur a aparat poarta echipei de Liga a III-a, Dunarea Calarasi, Multescu Jr. s-a ocupat, in aceasta iarna, de turneul celor de la Victoria Branesti, in Turcia. Ocupanta primului loc din seria echipelor prahovene a deplasat o delegatie numeroasa in Antalya, pe langa lotul lui Ilie Stan facand deplasarea si o serie de sponsori si oficiali, in total peste 45 de persoane! Catalin a fost prezent si la cateva dintre jocurile echipei FC Ploiesti, acesta spunand ca sunt sanse mici sa mai revina pe gazon, ca jucator activ si se va ocupa de impresariat si organizare de turnee.
Verificare

Astazi, amical cu Kaisar Kzyl-Orda

FC Ploiesti va face astazi, in Turcia, ultima verificare in vederea returului, daca startul partii secunde de campionat nu se va amana, din cauza vremii. Echipa pregatita de antrenorul Costel Lazar si consilierul sportiv Marius Sumudica va da piept cu o formatie din prima liga a Kazakhstanului, Kaisar Kzyl-Orda, grupare care se situeaza, dupa prima parte a campionatului, pe locul al patrulea. Meciul se va disputa pe unul dintre terenurile din complexul sportiv „Kremlin”, din Lara. Acesta este cel de-al saselea meci amical din turneul pe care FC Ploiesti il efectueaza in Turcia, joi fiind programata revenirea in tara.
Transfer

Pompiliu Stoica a ajuns in Cipru

Fostul jucator de la Astra, Pompiliu Stoica, a semnat in Cipru, unde va juca in prima divizie. «Gogosarul», asa cum esta alintat de prieteni, a fost ultima data legitimat in Rusia, la Tom Tomsk, si pana acum cateva saptamani s-a aflat in tratative si cu FC Ploiesti, dar a preferat sa mai joace peste hotare, unde conditiile financiare sunt cu mult peste cele din tara (spre exemplu, in Rusia, contractul acestuia depasea 300.000 de euro, pe an!). Stabilit in localitatea prahoveana Gageni, Stoica a semnat, de curand, cu prim-divizionara Alki, acolo unde este coleg cu un alt ex-stelist, Daniel Balan.
Recunoastere

Ciobanu, al doilea capitan

Dupa despartirea de Cristi Vlad, banderola de capitan al echipei FC Ploiesti a fost preluata de catre Gigel Rohat, acesta fiind, in turneul din Turcia, alaturi de Takayuki si Valentin Sandu, jucatorul care a bifat cele mai multe minute in meciurile sustinute. In putina perioada in care fundasul central al lui FC Ploiesti a lipsit de pe gazon, banderola de capitan a fost incredintata atacantului Stefan Ciobanu (foto), care pana acum nu a reusit sa-si castige un loc de titular, Sumudica folosind in avanposturi mai multe formule de echipa. Ciobanu este insa unul dintre cei mai experimentati atacanti din seria I a ligii secunde si, de asemenea, unul dintre liderii echipei ploiestene, astfel ca de la el se asteapta un retur reusit, jucatorul fiind si golgheterul la zi al formatiei, cu sase reusite in tur.
Grupaj realizat de Marian DIMA