• Si pentru anul acesta, la Azuga, in cazul solicitarii de certificate de urbanism, eliberarea documentelor se va face in urma achitarii unor taxe calculate in functie de suprafata pentru care se obtine documentul. Astfel, in cazul suprafetei de pana la 150 mp inclusiv, taxa este de 5 lei; in cazul suprafetei cuprinse intre 151 si 250 mp inclusiv – 7 lei; intre 251 si 500 mp inclusiv – 10 lei; intre 501 si 750 mp inclusiv – 11 lei; intre 751 si 1.000 mp inclusiv – 13 lei; in cazul unei suprafete peste 1.000 mp – taxa va fi de 13 lei + 0,01 lei/mp pentru fiecare metru patrat care depaseste aceasta suprafata. In cazul eliberarii autorizatiei de foraje sau excavari, taxa este de 8 lei pentru fiecare metru patrat afectat.
• Taxa pentru eliberarea autorizatiei de construire pentru chioscuri, tonete, cabine, spatii de expunere situate pe caile si spatiile publice, precum si pentru amplasarea corpurilor si a panourilor de afisaj a firmelor si reclamelor este de 8 lei pentru fiecare metru patrat de suprafata ocupata de constructie.
• Taxa pentru eliberarea unei autorizatii privind lucrarile de racorduri si bransamente la retelele publice de apa, canalizare, gaze, energie electrica, telefonie si televiziune prin cablu – 12 lei pentru fiecare racord.
• Taxa pentru avizarea certificatului de urbanism de catre comisia de urbanism si amenajarea teritoriului sau de catre primar – 14 lei.
• 10 lei este valoarea taxei pentru eliberarea certificatului privind nomenclatorul stradal si adresa.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMondosport
Articolul următorPoetul Grigore Vieru s-a stins