Capricorn
Va invidiaza multi, mai ales pentru modul in care reusiti sa va impuneti punctele de vedere. Foarte curand vor aparea si recompensele.
Varsator
Nu e cazul sa dramatizati mici neintelegeri.Mai bine ati incerca sa eliminati cauzele unor tensiuni fara rost.
Pesti
Desi observati ca mai nimic nu se leaga, insistati sa continuati proiecte care nu au mare sorti de izbanda. Mai bine v-ati odihni!
Berbec
Vestile pe care le primiti in aceste zile va sunt de mare ajutor, mai ales in ceea ce priveste viitorul profesional.Se pare ca trebuie sa luati,urgent, masuri.
Taur
Nu sunteti in cea mai buna forma de aceea nici nu este cazul sa va incapatanati sa finalizati tocmai acum discutiile in legatura cu un proiect major.

Gemeni

In sfarsit, primiti exact ceea ce va doreati de mult timp.In consecinta, puteti sa impliniti un vis vechi al intregii familii.
Rac
Nu reusiti sa va detasati de ceea ce se intampla in jur si nu neaparat stresul este marea problema.Riscati sa gresiti cam mult !
Leu
Ar fi bine sa nu va lasati amagit de ceea ce vi se promite.Iar daca nu reusiti, macar analizati cu maxima atentie actiunile in care va implicati.
FecioarA
Ceea ce pentru toti cei din jur pare limpede, pentru dv se dovedeste mult mai complicat decat este de fapt. Vi se pare ca intreaga familie este impotriva dv.
BalantA
Sfarsitul acesta de saptamana vine ca o necesara gura de aer. Sunteti extenuat, sunteti derutat.Profitati din plin !

Scorpion

Orice ati face, nu veti fi pe placul familiei. Se pare ca sunteti exagerat de ingandurat si nimeni nu reuseste sa va intre in voie.

Sagetator

Zile linistite, de care aveati mare nevoie. Chiar daca nu se intampla nimic important, numai faptul ca va odihniti se va dovedi un castig.