In Kladovo, jucatorii lui Arnautovic nu au timp nici macar de plimbari sau cumparaturi. Antrenamentele obositoare si gerul de afara ii tin mai mult in camere, Carutasu & Co. punand odihna pe primul plan. Altfel, nici nu au cum sa reziste la regimul de antrenament impus de preparatorul fizic Dan Albu. Pana luni, cand se vor intoarce acasa, alb-albastrii mai au mult de tras, dar rezultatele muncii lor se vor vedea mai tarziu, cand vor avea forta necesara pentru a ridica doua trofee. Atmosfera din cadrul lotului este excelenta. Glumele lui Cepulis fac ca timpul sa treaca mai usor, Carutasu conduce plutonul la alergari si trage ca la 20 de ani, iar in sala de forta Mike Jones isi mai exerseaza calitatile vocale pe melodii americane, romanesti sau sarbesti. Marea bucurie a tuturor este ca din Kladovo poti vorbi la telefon avand semnal de Romania, comunicarea cu cei de acasa fiind mai lesne si mult mai ieftina.Singurul component al echipei Asesoft care a “cazut la pat” a fost… doctorul echipei. In rest, nimeni nu are probleme de sanatate, sustinatoarele de efort, masajele si medicamentele tinandu-i deocamdata departe de intinderi sau crampe musculare. Vladimir Arnautovic spera ca nu se va intoarce la Ploiesti cu niciun accidentat, primul meci din retur, cu BCA Pitesti, fiind programat saptamana viitoare, pe 17 ianuarie, de la ora 19.
Program zilnic
8:30 Desteptarea
9:00 Micul dejun
10 – 12:30 Antrenament (incalzire, conditie fizica, sala de forta, exercitii cu mingi normale si medicinale, serii de aruncari, repetarea schemelor, abdomene-flotari)
14:00 Masa de pranz
15-17:30 Odihna
18-20:00 Al doilea antrenament, fara sala de forta
20-20:30 Relaxare (sauna)
21:00 Cina
22-23:30 Program liber
Antrenamentele sunt conduse de catre preparatorul fizic Dan Albu, Vladimir Arnautovic si Andreea Carutasu. Responsabil cu meniul jucatorilor, medicamentatia si suplinitoarele de efort este doctorul Virgil Iordache. Sambata dupa-amiaza, CSU Asesoft are programat primul meci amical din Serbia, cu o echipa din liga secunda..
Ionut GEORGESCU