Pentru oricine vrea sa vada, este usor de observat ca noul primar al Ploiestiului, Andrei Volosevici, a adus cu el si o schimbare de optica privind atitudinea fata de sportul local. Acesta se implica, deja, macar in aparenta, in organizarea evenimentelor sportive de pe la noi.
De fapt, cel mai important lucru este acela ca nu spune “nu” atunci cand e vorba despre sport. Tot e ceva!
Volosevici a anuntat ca Primaria se va implica in organizarea galei de box din 20 decembrie, atunci cand JoJo Dan va lupta pentru centura intercontinentala. Banii nu vor veni de la bugetul local, ci de la sponsori – care au fost si vor fi atrasi de Primarie. Administratia a fost de acord sa ajute, asa cum a putut, si gala Local Kombat, de aseara, si a deschis gura despre cel mai ambitios proiect sportiv realizabil in Ploiesti: modernizarea stadionului “Ilie Oana”. Sigur, timpul scurt trecut de la alegerea sa ca primar a fost principalul dusman al realizarilor efective, dar, important este ca– fie si la nivel declarativ- Volosevici vrea sa intreprinda ceva pentru sportul ploiestean.
Pe de alta parte, intrand pe acest drum, Volosevici nu mai poate da inapoi, pentru ca altfel ar pica in derizoriu in ochii ploiestenilor iubitori de sport.
Timpul va arata daca primarul Ploiestiului doar vorbeste despre sport, sau chiar se implica in mod real. Cert e ca daca stadionul “Ilie Oana” va deveni asa cum arata in planurile de modernizare, Volosevici va fi trecut, definitiv, pe lista edililor care au facut ceva pentru sport.
Edi MOLDOVAN

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLUMEA IN CARE TRAIM
Articolul următorZaharul provoaca dependenta