Timp de doua zile, la Ploiesti, s-a desfasurat “Job Cocktail 2008″, cel mai important Targ de Joburi la nivel local, dedicat studentilor si tinerilor absolventi de facultate.
Ca si partener principal al evenimentului, Radio Prahova a avut, in campusul UPG, un stand luat cu asalt de catre cei care-si doresc sa intre cat mai curand in lumea FM-ului romanesc. Peste 3000 de vizitatori au trecut sa vada inclusiv oferta Radio Prahova si au votat standul postului drept cel mai frumos prezent la “Job Cocktail”. Si-au depus CV-uri, iar acum spera sa poata intra in cea mai buna si nebuna echipa radio din Romania.
Ca sa convinga reprezentantii RPh la “Job Cocktail” ca merita sa se auda pe 99.2 FM, o studenta frumusica foc s-a apucat sa cante live, facand demonstratia unei voci dincolo de cele obisnuite. Un student pasionat de stiri isi dorea sa intre in gasca RPh doar pentru a fi alaturi, zi de zi, de DJ Iulia Popa, dar si de ceilalti favoriti ai sai in FM. O alta tanara si-a manifestat in mod insistent interesul de a realiza la Radio Prahova o emisiune… religioasa. Amin, dar mai vedem.