Marele avantaj al iubitorului de sport este acela ca, dupa 30 noiembrie, nu va mai fi obligat sa vada si sa auda tot felul de lucruri ciudate despre oameni necunoscuti pentru el si familia sa, dar care se bat cu pumnul in piept ca au fost dintotdeauna pasionati de sport si ca au avut performante in acest domeniu.
In aceasta campanie, unii si-au adus aminte ca au jucat handbal la tinerete si ca trebuie facut ceva pentru revigorarea Scolilor Sportive. Altii stiu ce trebuie facut pentru a se construi terenuri de sport la sate, unii au fost pionieri in tenis, iar cativa au jucat fotbal si cred ca sunt capabili sa conduca echipe spre performante nemaiintalnite si nemaivazute pe plaiuri prahovene. Vax!
Aproape toti cei care se folosesc de sport ca de un mijloc de a castiga voturi – ca si-au dat ei seama ca merge si asa – vor fi taxati, probabil, pentru impertinenta lor in incercarea de a-i pacali pe adevaratii iubitori ai fenomenului.
Bine ca se termina campania, ca altfel, constatam ca Romania va avea un for legislativ alcatuit din oameni care au facut sport de performanta.
Daca impartitul umbrelelor, al cantarelor electronice, al pungilor cu d-ale gurii si alte asemenea gesturi prin care ni se arata ce oameni de calitate sunt ei inseamna sa faci sport, atunci, cu totii sunt olimpici!
Edi MOLDOVAN

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEUROPAREREA MEA
Articolul următorIn judetul Prahova,