INTERSPORT PLOPENI – VOINTA BALTESTI 6-0 (1-0)
Arena: „Gheorghe Silaev”, Plopeni. Spectatori: 100. Au marcat: Negreanu (43 – penalty, 48), Drugau (53, 57, 70 si 75)
INTERSPORT: A. Gheorghe (68 Popa) – Angelescu, Boca, Grigore, Radu (55 Lupu) – Iordache (71 Cioc), M. Stanciu, Bunea, Chirion – Negreanu, Drugau (79 Parvu). Rezerve: Neagu, Onica, Veselu. Antrenor: Marius Voicila.
VOINTA: Ghita – S. Stanciu (63 Tudose), Cazan, M. Bucur, Ionescu – Ion (46 Gaman), Dima, Dedu, David – Stan (59 Naiden), Stancioaca (61 Apostol). Rezerve: O. Gheorghe. Antrenor: Robert Savulescu.
Arbitri: Bogdan Bucur (Ploiesti) – Danut Sacuiu (Catunu) si Marcel Marin (Ploiesti). Observator AJF: Silviu Pantilimonescu (Ploiesti)
Cartonase galbene: Angelescu (72)/Dima (20), S. Stanciu (47)
Eliminare: Ionescu (42), Dedu (87)
Jucatorul meciului: Emil Drugau
Punctul culminant al meciului de Liga A Prahova, de la Plopeni, acolo unde s-au intalnit Intersport din localitate si Vointa Baltesti, s-a petrecut in minutul 43. In acel moment, la un contact in careu intre localnicul Bunea si oaspetele Ionescu, centralul Bogdan Bucur a aratat punctul cu var. Mai mult, nemultumit de decizia luata, fotbalistul din Baltesti s-a gasit sa-l imbranceasca pe arbitrul originar din Ploiesti, iar Bucur nu a avut altceva de facut decat sa-l trimita, pe recalcitrant, mai devreme la vestiare. Lovitura de pedeapsa a fost transformata precis de atacantul Negreanu, iar Plopeniul a intrat la cabine cu avantaj pe tabela de marcaj, dar si numeric…
Pana la eliminarea lui Ionescu, oaspetii au evoluat dezinvolt, creandu-si cateva ocazii clare de a marca, cea mai importanta fiind irosita de Stancioaca (minutul 10), sutul acestuia, din apropiere, fiind respins cu greu de portarul A. Gheorghe. Mai mult, plopenarii au expediat primul sut pe poarta lui Ghita abia in minutul 30, am spune noi cam tarziu.
Dupa pauza, pe arena care odata gazduia echipa nationala, s-a aflat doar Intersport Plopeni, gazdele reusind sa mai puncteze in cinci randuri, prin Negreanu (48) si Drugau (53, 57, 70 si 75).
Astfel, dupa incheierea turului, formatia antrenata de catre Marius Voicila, Intersport Plopeni, este campioana de toamna a Ligii A Prahova. Insa, in aceasta perioada, mai sunt de disputat doua meciuri la nivelul primului esalon fotbalistic judetean, si abia dupa incheierea acestor intalniri vom vedea cine va ierna pe primul loc.
Cristi DAMIAN