Doua antrenamente inaintea meciului cu „leii”

Astazi, CSU Asesoft va intalni in ultimul amical din Serbia pe Swisslion Varsac, echipa care a participat si la Memorialul Toni Alexe. Ieri, elevii lui Arnautovic au avut programate doua antrenamente, unul dimineata, de o ora si jumatate, si unul seara, de o ora. Alb-albastrii au repetat schemele de aparare si atac si au lucrat la sala de forta.
Darius Hargrove a reintrat in circuit alaturi de Carutasu & Co., dar cel care sta pe banca acum este Rashard Griffith. Acesta a primit o lovitura destul de puternica din partea unui adversar in meciul cu OKK Beograd, si mai are nevoie de o zi de odihna.
La amicalul cu Swisslion va fi prezent si managerul Asesoft, Sebastian Ghita.
Echipele romanesti au venit la Serbia – Finlanda
Sala “Gradska Arena” din Belgrad a fost aproape plina, iar publicul i-a incurajat si aplaudat pe Nenad Krstic (ex- New Jersey Nets, acum la Tryumph Lyubertsy, in Rusia) si pe colegii sai. Nationala Serbiei a fost obligata dupa foarte mult timp sa joace un tur de calificare la campionatul european, contra Finlandei, fosta adversara a Romaniei.
Dupa un prim sfert echilibrat, Serbia a trecut la conducere si s-a distantat la peste 20 de puncte. Scorul final a fost 92 la 66, nepunandu-se in niciun moment problema invingatoarei.
Unul dintre arbitrii intalnirii a fost romanul Mircea Serban, iar in sala au fost prezenti jucatori de la Gaz Metan Medias, CS Otopeni si CSU Asesoft, alaturi de Alexandru Iacobescu, Miodrag Perisic, Vladimir Arnautovic, Mladen Jojic, Alexander Avlijas, Vladimir Kuzmanovic sau Ivan Krasic.
Nationala a castigat la scor!
Echipa nationala de baschet a Romaniei a obtinut miercuri seara prima victorie din campania pentru promovarea in elita baschetului european masculin. Tricolorii au depasit Elvetia cu scorul de 83-53, jucatorul Asesoftului, Catalin Burlacu, fiind unul dintre cei mai buni baschetbalisti de pe teren.
Remarcati
Romania – B.Popescu 26 puncte, V.Stanescu 15 puncte, 10 recuperari, P.Helcioiu 11 puncte, 4 pase, C.Burlacu 10 puncte, 9 recuperari.
Elvetia – V.Wegmann 10 puncte, 8 recuperari, D.Ramseier 10 puncte, 5 recuperari.
Ionut GEORGESCU