Dragi cititori,

acest spatiu de pagina va apartine. Aici isi vor gasi loc punctele dumneavoastra de vedere in legatura cu ceea ce va framanta, va nemultumeste, va ingrijoreaza, ati dori schimbat sau credeti ca merita apreciat.

„Cine intretine spatiile verzi de la periferia orasului?”

„Angajatii Serviciului spatii verzi al Primariei Ploiesti si-au facut un obicei din a tunde iarba si a aduna gunoaiele mai ales din zonele centrale, lasand de izbeliste spatiile verzi de la periferia orasului, de parca locuitorii de aici n-ar plati impozite la stat la fel ca toti ceilalti. As da ca exemplu zona dintre sediul Uzinei 1 Mai Ploiesti si calea ferata, unde buruienile sunt de inaltimea omului, ca sa nu mai amintesc de gramezile de gunoaie. Toate acestea nu fac deloc o impresie placuta celor care circula pe aici cu trenul”.
Mihai Martinescu, Ploiesti
* * *
Din cate am aflat, domnule Martinescu, in zona cu pricina sunt mai multi proprietari de teren: primaria, Compania CFR si Uzina 1 Mai Ploiesti. Deci, fiecare dintre aceste institutii are obligatia sa-si ingrijeasca terenul detinut in proprietate, sa tunda spatiul verde si sa-i traga la raspundere pe cei care arunca, aici, gunoaiele.